Omega speedmaster Co-Axial 38MM uit 2020.

Deze Omega Speedmaster is nog geen jaar oud. Helemaal compleet met doos en papieren. Net als Rolex geeft Omega tegenwoordig 5 jaar garantie. Er zit dus nog ruim 4 jaar garantie op de Speedmaster. De kop is ervan af. Het horloge is eigenlijk nog nieuw maar de prijs een stuk vriendelijker.

Deze serie heeft een ‘slate’ grijze plaat. En het beroemde Co-Axial uurwerk. Het model nummer is 324.30.38.50.06.001. Probeer dat maar eens te onthouden. Hopelijk maakt het horloge zelf meer indruk op u.  De band is typisch Omega in een modern jasje. Het horloge heeft saffier glas en een moderne Tachymeter bezel. Op de achterdeksel staat een gravure van het beroemde ‘Seahorse Medallion’. Dat decennia op de Omega casebacks staat. Het glas heeft een dubbele coating. Aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant. Het uurwerk loopt als nieuw. Logisch want het Omega caliber 3330 heeft nauwelijks draai uren.

De Omega Speedmaster is voor altijd verbonden met NASA. En heeft dus een enorme historie met de ruimtevaart. Dit model is iets kleiner dan een gewone Speedmaster. Met zn 38MM kan hij dus ook prima gedragen worden door een vrouw. Het horloge is zowel sportief als sjiek. De plaat is echt prachtig in het zonlicht. Deze Omega speedmaster Co-Axial 38MM uit 2020 heeft de datum op de 6 uurs positie. Iets wat ongebruikelijk is maar zeer goed past bij dit model.

Wij geven u de kans om een beroemd uurwerk te kopen. Zo goed als nieuw. Met een winkelverkoop prijs van €5100,- nu voor €3599,-. Wij hoeven u geen garantie te geven want dat doet Omega zelf. Maar liefst 4 jaar resterend. Mocht de prijs toch nog te hoog zijn dan kunt u uiteraard uw horloge inruilen. Mits het in onze collectie past uiteraard. Dit is echt een leuke Omega voor dagelijks gebruik. Of een maanwandeling uiteraard.